ponuda/ Troling


  • DUBROVNIK BIG GAME | troling
    DUBROVNIK BIG GAME | troling
  • Photo 2

O Trolingu (Ribolov iz broda u pokretu)

Ribolov
iz broda u pokretu

Troling tj. panulavanje ili Little game fishing sa dosta lošijim rezultatima nego tehnikom driftinga. Iznimno atraktivna ribolovna tehnika koju prakticiramo u proljetnom dijelu sezone na otvorenom moru. Tada se na mamce, povlačenjem iza broda, love manji primjerci tuna i albakora, a posebno dobro lucevi u početnom dijelu sezone.Troling tehnika se jako dobra pokazala u lovu sa živim mamcem (lignja) na zubatca, gofa, pagra. Maksimalan broj osoba: 5 + skiper + mornar.

 
ULOV

Ulovljena riba je vlasništvo broda, ali posada broda /Servantes II/ sa zadovoljstvom će odvojiti dio ribe za Vas.

Što ponijeti?

Preporučujemo gostima da sa sobom ponesu sunčane naočale, kreme za zaštitu od sunca, kameru te odgovarajuće lijekove protiv morske bolestiODGODA IZLETA

U slučaju loših vremenskih uvjeta samo kapetan može odlučiti da li će se izlet odgoditi, uvijek zbog sigurnosti putnika. Uplaćeni iznos biti će u cijelosti vraćen gostima. Uplaćeni iznos izleta neće biti vračen gostima ako gosti iz osobnih razloga odgode izlet.

OSIGURANJE

Brod i gosti u potupnosti su osigurani. U slučaju da gost izgubi ili ošteti ribolovnu opemu u vlasništvu broda Servantes ista će se šteta naplatiti po završetku izleta.