ponuda/ Vertical Jigging


  • DUBROVNIK BIG GAME | Vertical Jigging
    DUBROVNIK BIG GAME | Vertical Jigging
  • DUBROVNIK BIG GAME | Vertical Jigging

Vertical Jigging

Relativno nova tehnika koja je dala jako dobre rezultate u zadnjih par godina na Jadranu. Ribolov ovom tehnikom obično se obavlja na dubljim brakovima (40-80 m) s laganom ali jako kvalitetnom opremom jer ribar konstantnim trzajima i namotajima pokušava izazvati ugriz ribe. Očekivani ulov je stvarno šarolik od pauka pa do tune ali ipak najviše se lovi zubatac, gof, kirnja i pagar. Maksimalan broj osoba: 5 + skiper + mornar.

 
ULOV

Ulovljena riba je vlasništvo broda, ali posada broda /Servantes II/ sa zadovoljstvom će odvojiti dio ribe za Vas.

Što ponijeti?

Preporučujemo gostima da sa sobom ponesu sunčane naočale, kreme za zaštitu od sunca, kameru te odgovarajuće lijekove protiv morske bolestiODGODA IZLETA

U slučaju loših vremenskih uvjeta samo kapetan može odlučiti da li će se izlet odgoditi, uvijek zbog sigurnosti putnika. Uplaćeni iznos biti će u cijelosti vraćen gostima. Uplaćeni iznos izleta neće biti vračen gostima ako gosti iz osobnih razloga odgode izlet.

OSIGURANJE

Brod i gosti u potupnosti su osigurani. U slučaju da gost izgubi ili ošteti ribolovnu opemu u vlasništvu broda Servantes ista će se šteta naplatiti po završetku izleta.