ponuda/ Team building


  • DUBROVNIK BIG GAME | Team building
    DUBROVNIK BIG GAME | Team building
  • DUBROVNIK BIG GAME | Team building

o Team buildingu

U našoj ponudi imamo i mogućnost organiziranja team building evenata koji mogu biti raznovrsni. Moguće je organizirati svakodnevne ribolovne izlete, razna dnevna i višednevna ribolovna big game takmičenja sa dodjelama nagrada,svečanim ručkovima ili večerama te cateringom. Iznimni doživljaji ribolova i borbe sa najvećim predatorima biće svakako izazov i veliko iskustvo za svakog člana Vaše kompanije i uspomena života.

 
ULOV

Ulovljena riba je vlasništvo broda, ali posada broda /Servantes II/ sa zadovoljstvom će odvojiti dio ribe za Vas.

Što ponijeti?

Preporučujemo gostima da sa sobom ponesu sunčane naočale, kreme za zaštitu od sunca, kameru te odgovarajuće lijekove protiv morske bolestiODGODA IZLETA

U slučaju loših vremenskih uvjeta samo kapetan može odlučiti da li će se izlet odgoditi, uvijek zbog sigurnosti putnika. Uplaćeni iznos biti će u cijelosti vraćen gostima. Uplaćeni iznos izleta neće biti vračen gostima ako gosti iz osobnih razloga odgode izlet.

OSIGURANJE

Brod i gosti u potupnosti su osigurani. U slučaju da gost izgubi ili ošteti ribolovnu opemu u vlasništvu broda Servantes ista će se šteta naplatiti po završetku izleta.